| Christian ringte | |
|
+6The Game Sebastian Vettel vatan all-up Leviathan Y2J The Instant Classic 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
The Instant Classic 619
| Konu: Christian ringte Çarş. 17 Kas. 2010, 20:24 | |
| Just Close Your Eyes eşliğinde seyircilerin bağrışması eşliğinde ringe gelir, müziği eşliğinde ringe girer ve mikrofon alıp konuşur; Bu federasyonun bazı saçmalıklardan ve pisliklerden kurtulması gerekiyor ki ben de bu yüzden buradayım zaten, SD'da. SD'nı seveceğimi düşünüyorum ancak sevmediğim şeyler de var ki onları da ortadan kaldıracağım. Her yer kendisinin en iyi olduğunu söyleyenlerle dolu ve hepsi de yalan söylüyorlar. Yalan onların hayatı olmuş, yalanlarla ayakta kalma çabası içindeler ve kendilerini kandırmaktan başka hiç bir halt etmiyorlar bu yüzden kemer almayı da haketmiyorlar, çünkü artık bu yalanlara son verecek olan ben ''Captain Charisma'' SD'na geldim. | |
|
| |
Y2J Moderatör
Mesaj Sayısı : 436 Kayıt tarihi : 16/11/10 Yaş : 29 Nerden : Manhasset,Manisa
| |
| |
Leviathan Co Admin
Mesaj Sayısı : 468 Kayıt tarihi : 16/11/10 Yaş : 29 Nerden : Chicago, IL
| Konu: Geri: Christian ringte Çarş. 17 Kas. 2010, 23:58 | |
| Crank It Up duyulur.World's Largest Athlete ringe geliyor. -Seni gördüğüme sevinemdim dostum çünkü sen burda olmayı hak etmiyorsun duydun mu beni Kaptan Şapşal.SmackDown branddinde olduğun için benden dayak yiyemeyeceksin.ECW'da olsaydın seni her hafta pataklardım.Der ve tauntunu yapar.(Seyirciler coşar) | |
|
| |
vatan all-up Swanton Bomb
Mesaj Sayısı : 334 Kayıt tarihi : 16/11/10 Yaş : 34 Nerden : Boston, MA
| Konu: Geri: Christian ringte Perş. 18 Kas. 2010, 00:04 | |
| Sexy Boy duyulur.HBK ringe gelir.
- Sakin ol dostum Christian ilk olarak çok kırıcısın bende öyleyim burda dostum Big Show'a hak veriyorum,bu kırıcı laflarından dolayı ECW brandin de bulunsaydın seni her ECW gecesi pataklamak zorunda kalacaktık. Der ve Christian'a Big Show ile iki çift söz söylerler : "your fuckin blind" daha sonra taunt yapmaya başlarlar.
| |
|
| |
The Instant Classic 619
| Konu: Geri: Christian ringte Perş. 18 Kas. 2010, 10:39 | |
| Öncelikle Chris Jericho, senden başlayacağım. Senin gibi eziklerin bana duyduğu saygıdan kimseye hayır gelmez zaten , bana saygı duymak zorunda değilsin Chris, evet bu ring senin ama maç sonrasında . Çünkü senin gibi zavallılar her maç sonrası ring zemininde sürünürler ve sen de onlardan birisin Chris. Ben senin gibi loserları kemer almak için basamak olarak kullanacağım. Hey Big Show, bir daha ki sefere ringe biraz daha yavaş girsen iyi olur çünkü senin o taraf sağlam görünmüyor . Ortalıkta yer kaplamaktan başka ir alta yaramayan hantal bir ayısın ve bu yüzden sen de losersın.Shawn da loser. Benim gibi asil ve yetenekli birini ECW haketmiyor ve u yüzden SD!'dayım. | |
|
| |
Sebastian Vettel RKO
Mesaj Sayısı : 221 Kayıt tarihi : 17/11/10 Yaş : 29 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Christian ringte Perş. 18 Kas. 2010, 10:56 | |
| I Walk Alone ve Batista !
Hey hey hey Captain ! ECW'yu ezme çünkü sizden daha Extreme'iz ! Bir maç isityorum ! SMACKDOWN vs ECW ! ve ECW kaptanı olmak isityorum ! Smackdown'ın kaptanı ise Christian olacak ! Teklifime cevabın nedir ? Captain .. ? der ve beklemeye başlar.
(Arkadaşlar düşündüm ve güzel olur diye düşündüm) | |
|
| |
The Game Codebreaker
| Konu: Geri: Christian ringte Perş. 18 Kas. 2010, 11:23 | |
| Its all about the game, and how you play it !
The Game duyuluyor !
All about control, and if you can take it All about your debt, and if you can pay it Its all about pain and whos gonna make it...
...
Triple H ringe giriyor ! Konuşmaya başlıyor !
-Hey Batista siz Extreme olduğunuzu mu sanıyorsunuz ? SmackDown AWF'nin en Extreme brandıdır ! Senle bir maç istiyorum ! Teke tek ! Extreme Rules ! der.Seyirciler coşar. | |
|
| |
Sebastian Vettel RKO
Mesaj Sayısı : 221 Kayıt tarihi : 17/11/10 Yaş : 29 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Christian ringte Perş. 18 Kas. 2010, 11:28 | |
| Kabul ediyorum Paul ! Yüzünü dağıtacağım ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Christian ringte Perş. 18 Kas. 2010, 22:56 | |
| Hey! hey! hey! Batista dostum sen niye kaptan oluyorsun kaptan'lık ben ve Big Show'a yakışır.Bu arada sana gelince Captain şapşal sen AWF'nin en ezik güreşçisisin ve SD brandin de bir gecelik de olsa tüm Ecw kadrosu tüm SD kadrosuna karşı olsun ne dersin,Christian bunu git iğrenç müdürüne anlat. | |
|
| |
The Evolution Codebreaker
| Konu: Geri: Christian ringte Perş. 18 Kas. 2010, 23:00 | |
| CM Punk'ın GM titantronları oynar ve Punk gelir. ECW yayınında isterseniz bu maçı yaptırabilirim? | |
|
| |
| Konu: Geri: Christian ringte Perş. 18 Kas. 2010, 23:02 | |
| Tamam temiz müdürümüz eğer SD brandi de kabul ederse onları pataklamaktan zevk duyacağız ve AWF evreninin en güçlü brandinin kim olduğunu göstericeğiz. | |
|
| |
Straight-Edge Savior RKO
| Konu: Geri: Christian ringte Cuma 19 Kas. 2010, 10:30 | |
| Metalingus duyuluyor.Ve Edge koşarak iplerin altından ringe giriyor.SmackDown takımının yanına geçiyor. | |
|
| |
Devil's Favorite Demon Codebreaker
Mesaj Sayısı : 178 Kayıt tarihi : 16/11/10 Yaş : 29 Nerden : Ankara
| |
| |
savasciasi Spear
Mesaj Sayısı : 667 Kayıt tarihi : 17/11/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Christian ringte Cuma 19 Kas. 2010, 11:57 | |
| Rey gelir Ecw brandiyle el sıkışır ve Ecw'deyim der. | |
|
| |