AWF tanıtımıyla başlayan bir SD gecesi! Seyircilerin AWF'ye olan ilgisi çok fazla.Ve bir anda No More Words duyulur.Jeff Hardy girişte gözükür.
Ringe doğru ilerler.Ringe girer ve tauntunu yapar.
Bir mikrofon alır ve konuşmasına başlar.
AWF!!! (Seyirciler çılgınca bağırırlar.) Merhaba.Ben Jeff Hardy ve her zaman olduğu gibi yine SD brandindeyim.Jeff Hardy'nin uzun soluklu macerası burada başlıyor!Hedefim şu an ortada bulunan World Heavyweight Champion kemeri! Bu kemeri alacağım ve karşıma çıkan her kimse ezeceğim! Bir GM'nin gelip bana contender hakkı vermesini istiyorum!' der ve beklemeye başlar.
vatan all-up Swanton Bomb
Mesaj Sayısı : 334 Kayıt tarihi : 16/11/10 Yaş : 34 Nerden : Boston, MA
HBK süper bir entrance ile Jeff Hardy ile konuşmaya geliyor.Seyirciler ile öpüşüp koklaştıktan sonra ringe giriyor. Bir mikrofon istiyor ve konuşmaya başlıyor.
- Merhaba Hardy SD şovuna konuk olarak gelmek beni çok mutlu etti evet Hardy World Heavyweight Champion'luk kemerini alacağını duydum bak dostum sana bu konuda yardım edeceğim der ve beklemeye başlar.
Extreme Enigma RKO
Mesaj Sayısı : 214 Kayıt tarihi : 17/11/10 Yaş : 31 Nerden : İstanbul
ECW brandindesin ve SD brandine konuk olarak geliyorsun.Bana yardım edebileceğini söylüyorsun Shawn.Ama nasıl? Bu konuda kafam karıştı.Ama her türlü yardım veya her türlü engele rağmen o kemeri alacağım.Bu brandde benden iyisi yok.
vatan all-up Swanton Bomb
Mesaj Sayısı : 334 Kayıt tarihi : 16/11/10 Yaş : 34 Nerden : Boston, MA
- ECW brandindeyim evet ama ben showstopper'im Hardy yardım etmek benim göbek adım istersen taa Antartika'dan AWF'ye geliyim,hiç farketmez sana bu kemeri kazandırmak için yardım edeceğim der ve beklemeye başlar.
Extreme Enigma RKO
Break The Walls Down duyulur ve Y2J kendini gösterir.
Elinde mikrofon vardır ve konuşmaya başlar;
- Hey bakın işte uçan adam jeff burdaymış,neyse Jeff lafı fazla uzatmayacağım,burada World Heavyweight lafı duyunca bu konuda yerim olduğunu düşündüm,çünkü o kemeri ben alacağıma göre benim kemerim hakında konuşulan yere gelme gereği duydum,ee anlat bakalım kemeri nasıl alacaksın Jeff beni yenebilecek bir güçte olduğunu düşünmüyorum,pardon düşünmüyorum değil % 0 Jeff anladınmı bunu kalın kafana sok !
Not : Senle S.E.S olarak feud yapıyorduk burdada yapalım.
Extreme Enigma RKO
Jericho sanıyorsam aynı takımdayız ama bu bizim farklı kemerlere yönelmemizi gerektirmiyor.Takım içinde bir bütün olabiliriz ama konu WHC ise her türlü kapışırım.Kemeri kazanamayacağımı düşünüyorsun ama buraya WWE'den bir şampiyon olarak geldim.Ve burada da şampiyon olacağım.Başarılarım devam edecek.Önüne geçemeyeceksin engel olamayacaksın.Ta ki benim için bu ringlerin anlamı kalmayana kadar...
Y2J Moderatör
Mesaj Sayısı : 436 Kayıt tarihi : 16/11/10 Yaş : 29 Nerden : Manhasset,Manisa
- HBK ekranda gözükür.Hey Jericho bu evren sana ait değil ve WHC kemeri de sen git Bilgasayarında kod gir ne demek istediğimi anladın mı kod kafalı.SD evrenin de bir tek şampiyon olacak oda Hardy şimdi koca poponu ringten çek.Jericho bu arada sana bir çift lafım var:"Dude Lick Mine."Der ve ekran kapanır.
En son vatan all-up tarafından Perş. 18 Kas. 2010, 05:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Extreme Enigma RKO