Rey mysterio ringe gelir ancak bu kez normal maskelidir ve bir açıklama yapar: -Artık kimseye ihtiyacım yok takımın beni yanlış anlamasından bıktım ve artık o kemer için ECW kemeri için tek başıma mücadele vereceğim Big Show,John Cena,Triple H sizlerle hala dostum bunu bilin ama Hbk beni yanlış anladı yalnız olarakda birşeyler başarabilirim.Der ve o anda.
The Viper Spear
Mesaj Sayısı : 681 Kayıt tarihi : 16/11/10 Yaş : 26 Nerden : İstanbul
-Dostum dostum seni asla yarı yolda bırakmadım seni ringden sürekli dayak yerken ringden aldım bunu bil sen benim çok sevdiğim bir dostumsun tabi sende öyle görüyorsan.
The Viper Spear
Ain't No Make Believe çalıyor seyircilerin çığlığı yüzünden şarkı zor duyuluyor girişte JoMo beliriyor.. Kemeri ile birlikte Entrance Taunt'unu yapıp ringe doğru ilerliyor..
Ringe doğru ilerleyip hayranları ile tokalaşıyor gözlüğünü çıkartıp güzel bir bayana veriyor ringe girip;
Randy bu ufaklıktan sana dost olmaz gel dost olalım düşmanlığımızı unutalım diyor elini uzatıyor..
savasciasi Spear
Mesaj Sayısı : 667 Kayıt tarihi : 17/11/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
Rey elini uzatıyor yüzüne ve kemerine ardından : -John sen S.e.S'e katılmakla neredeyse tüm Wwe'nin düşmanı oldun eğer isterse S.e.S'ten ayrılabilirsin tabi ve gerçekten dost oluruz.
Hunter Hearst Helmsley Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 583 Kayıt tarihi : 16/11/10 Yaş : 29 Nerden : Manisa
6-1-9'u hemen vuramazsın mesajın geçersiz.Hem bir vurma adam akıllı konuşalım şurada Randy'i bekle. Bende SSP geçirir mi yazıcam önce o pozisyona sokman lazım.
savasciasi Spear
Öyle bir kural yok 5. mesajımı doldurdum yaparım kemeri kafana geçiririm.Ha o sayılmıyorsa bir anda iplere gider ve hurracana ile iplere atar ardından 6-1-9 geçirir ve kemerle kafasına vurmaya başlar Punk'u ringe davet eder ardından beklemeye başlar.
The Viper Spear
JoMo Randy'nin arkasından sinirle Rey'i tekmelemeye başlar ve ardından köşeye çekip SSP yapar girişe gidip kemerini havaya kaldırır ve ringi terk eder.
Leviathan Co Admin
Mesaj Sayısı : 468 Kayıt tarihi : 16/11/10 Yaş : 29 Nerden : Chicago, IL
Işıklar söner sonra tekrar açılır ringin ortasında bir berber koltuğu vardır tekrar ışıklar söner Punk ringte belirir. Not : Merak etmeyin kimsenin saçını kesmeyeceğim zaten bir maç olmadan kimse kimsenin saçını v.b kesemez.
savasciasi Spear