I Am Perfection duyuluyor ve Dolph, ringe doğru ilerlemeye başlıyor...
Ringe giriyor ve bir mikrofon alıp, konuşmasına başlıyor; ''Ouv ouv ouv ! AWF kuruldu ve ben de SmackDown brandindeyim. Burada ki bütün kemerleri toplamaya hazırım. (Seyirciler yuhalarlar)Ahh ! Kesin zevzekler ! Burada benden başka iyi bir güreşçi mi olduğunu sanıyorsunuz ha ? Hehe. Tabii ki de sanmıyorsunuz. Çünkü, buranın en iyisi benim ve bütün rakiplerimi de yıkacağım ! Kemerleri de toplayıp, sizlere göstereceğim. Herkes, ''Ziggler, Ziggler !'' diye bağıracak. Herkes, benim ünümü ve şanımı anlayacak. O zaman da, sizlere ayağıma kapanıp af dilemenizi isteyeceğim. Siz de bunları yapacaksınız, yapmak zorundasınız !'' derken bir müzik duyulur ve Ziggler'ın sözü kesilir.
- Tamam Ziggler güçlü bir güreşçi olabilirsin ve belki amacına ulaşıp Smackdown'daki bütün kemerleri alabilirsin ancak ben AWF deki bütün kemerleri alacağım. Eğer önüme çıkarsan seni ezip geçerim. Ben sinirlendirmemeye çalış Ziggler.
Y2J Moderatör
Mesaj Sayısı : 436 Kayıt tarihi : 16/11/10 Yaş : 29 Nerden : Manhasset,Manisa
Break The Walls Down duyulur ve Y2J kendini gösterir.
Elinde mikrofon vardır ve konuşmaya başlar;
- Dolph sen kemerden bahsedecek kadar iyi güreşçimisin he,güldürme beni dostum,sen benim olduğum ringde olmayı haketmiyorsun ve buraya gelmiş gereksiz gereksiz konuşuyorsun,çabuk bu ringi terket ! Ve Punk ben varken kemeri unut,ben bu showun en iyisiyim ve o kemerleri ben alıcam bunu unutma Punk !
- Hahahaha. Bu da nedir böyle ? Yoksa bu bana yapılan bir kamera şakası mı ha ? Anlamıyorum sizleri dostlarım. Kemerleri kazanacağınızı mı söylediniz ? Ben varken bu asla olmayacak. Bunu böyle bilin ! Ve Jericho, bu showun en iyisi sen değilsin, benim ! İkinizden de üstünüm ve sizi de şu an yıkabilirim. Her an her şeye hazırlıklı olun beyni eksik çocuklar...
The Ultimate Opportunist RKO
Mesaj Sayısı : 206 Kayıt tarihi : 16/11/10 Nerden : İstanbul/Fatih
O da ne!Bir anda Modest duyuluyor ve seyirciler coşuyor.
Ringin girişinde o ünlü tauntunu yapıyor.
Ringe giriyor ve yine taunt yapıyor.
Bir mikrofon alıyor ve konuşmaya başlıyor.
-Hahaha!Güldürüyorsunuz beni aptallar!Ne Dolph,ne Punk ne de Jericho buranın kralı.Buranın kralı benim!AWF'deki veya brandınızdaki bütün kemerleri alma hayallerini bırakın çünkü Jeff burada ve o kemerleri teker teker toplayacak.Bunu aklınıza sokun.Bugünlerde sizin gibi birçok artist adam buralarda dolaşıyor.Dostum olanlar olabilir.Ancak onlar da kemeri alma yolunda ilerlerken yoluma çıktıklarında ayaklarımın altında ezilecekler der ve sözü kesilir.
Dolph Ziggler Air Bourne
- Jeff, o artist adamlardan biri de sensin. Bunu hiç biliyor muydun ? İçip içip ringe geliyorsun ve saçma saçma hareketler içinde bulunup, saçma saçma konuşuyorsun. Dediklerinden hiçbir şey anlamıyorum. Çünkü, dediklerinin hepsi boş laflar dostum. Aslında sana dostum demek bile bana garip geliyor Jeff...
En son Dolph Ziggler tarafından Salı 16 Kas. 2010, 19:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Y2J Moderatör
Mesaj Sayısı : 436 Kayıt tarihi : 16/11/10 Yaş : 29 Nerden : Manhasset,Manisa