The Viper Spear
Mesaj Sayısı : 681 Kayıt tarihi : 16/11/10 Yaş : 26 Nerden : İstanbul
| Konu: The Viper Yazıyor - 1 Paz 26 Ara. 2010, 19:21 | |
| AWF .. Harika bir federasyon , harika güreşçiler . İlk yazımla , karşınızdayım . Bu yazımda , AWFear ve Yeni Yıl Tur'larındaki , maçlar'dan bahsedeceğim . Öncelikle ;
AWF Championship l No DQ Match : Randy Orton vs Undertaker ____________________________________________________ Harika bir maç olacağını düşünüyorum . Şu aralar , AWF'nin en iyi feud'larından . Üstelik bu güreşçiler , AWF'nin en iyi güreşçilerinden 2 tanesi . Maç'da No DQ olunca , gerçekten harika oluyor . Randy'e bir göz atalım . AWF'de ilk zamanlarda , formsuzdu ve maç kazanamıyordu .Ama şu sıralar , son günlerde aldığı galibiyetler , gerçekten çok fazla . Ve bence , maçın mutlak favorisi Randy Orton . Neden mi ? Randy Orton , Miz ile bir iddialaşma içinde . Adeta Miz'e kendini kanıtlamaya çalışıyor . Ve bunun için , bu maçı kazanmayı , Taker'dan daha çok isteyecektir . Taker ise , rahat güreşecektir . Randy'i yeneceğini düşünecektir . Ama , Randy , beklenmedik bir şekilde Taker'ı yenecek . Bence ..
World Championship l TLC Match : Chris Jericho w/ Randy Orton vs Jeff Hardy w/ The Miz - Guest Referee : The Miz ________________________________________________________________________________ Bu maç , olay maç olarak nitelendirilebilir . AWF'nin , şuan en iyi feud'u , Chris Jericho ve Jeff Hardy arasında geçecek bu maç . Üstelik , maçın hakemi de Miz olacak . Yani Jeff'in takım arkadaşı . Bir Jeff'e , bir Chris'e bakarak , ben bu maçı , Chris'in alacağını düşünüyorum . Çünkü şu aralar , morali yerinde . Ve Randy Orton , Chris'i koruyacaktır .
ECW Championship l Ladder Match : Edge vs HBK vs HHH ______________________________________________ Bu maç hakkında , çok fazla şey söylemeye gerek yok . Edge ile HBK şuan takım , HBK ve HHH ise , çok eskiden takımlardaki . HBK , Edge'nin kemerini korumasını istiyor . Bu durumda , arada tek kalan HHH'nin , pek bişey yapabileceğini düşünmüyorum . Bu maçı , Edge alır diyorum .
Devamı haftaya . | |
|
savasciasi Spear
Mesaj Sayısı : 667 Kayıt tarihi : 17/11/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: The Viper Yazıyor - 1 Paz 26 Ara. 2010, 20:12 | |
| | |
|
vatan all-up Swanton Bomb
Mesaj Sayısı : 334 Kayıt tarihi : 16/11/10 Yaş : 34 Nerden : Boston, MA
| Konu: Geri: The Viper Yazıyor - 1 Paz 26 Ara. 2010, 21:40 | |
| - savasciasi demiş ki:
- Güzel yazı.
| |
|
| Straight Edge Warrior | Go To Sleep
Mesaj Sayısı : 487 Kayıt tarihi : 16/11/10 Yaş : 32 Nerden : Death Valley TX.
| Konu: Geri: The Viper Yazıyor - 1 Paz 26 Ara. 2010, 21:49 | |
| Ellerine sağlık, Güzel olmuş. | |
|
Extreme Enigma RKO
Mesaj Sayısı : 214 Kayıt tarihi : 17/11/10 Yaş : 31 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: The Viper Yazıyor - 1 Paz 26 Ara. 2010, 22:07 | |
| Emeğine sağlık, güzel olmuş. | |
|
Y2J Moderatör
Mesaj Sayısı : 436 Kayıt tarihi : 16/11/10 Yaş : 29 Nerden : Manhasset,Manisa
| Konu: Geri: The Viper Yazıyor - 1 Salı 28 Ara. 2010, 17:04 | |
| | |