Mesaj Sayısı : 436 Kayıt tarihi : 16/11/10 Yaş : 29 Nerden : Manhasset,Manisa
Konu: Y2J WHClik hakkında konuşuyor Perş. 18 Kas. 2010, 16:19
Break The Walls Down duyulur ve Y2J kendini gösterir.
Elinde mikrofon ringe girer ve konuşmaya başlar;
- Buraya gelmemin nedeni,WHC'yi en kısa zamanda alacağımı söylemektir,o kemeri alıcam ve bu şovun en iyisi olduğumu göstericem ve WHC için karşıma çıkacak herkezi ezmeye hazırım karşıma çıkacak varsa gelsin. Jericho beklemeye başlar;
Doğrsu sana acıyorum Chris. Elde edemeyeceğin şeylerle kendini ispatlamaya çalışıyorsun. Halbuki ortada ispat edilebilecek hiçbirşeyin yok. Bu gidişle ancak loserlığını ispat edebilirsin ve eminim bunda da başarılı olursun. Bu yüzden geldim zaten . World Heavyweight title sizin için bir hayalden ibaret. Sizin hayalleriniz benim her zaman yaşadığım gerçekler Chris, bunu World Heavyweight Champion olduğumda da göreceksin.
Y2J Moderatör
-Christian buraya gelecek en son kişi sen olman gerekirdi,sen SD'ye yakışmıyorsun,seni ahmak,sen benimle muhatap olacak biri bile değilsin,beni kendine rakip olarak görmen güzel ama ben seni rakip görmüyorum !
Beni kendine rakip olarak görmüyorsun Chris ama göremediğin birçok şey var, örneğin ; ne kadar budala olduğunu hala farkedebilmiş değilsin . Ben seni rakip olarak değil de, basamak olarak kullanacağım Chris, üzerine basıp kemer alacağım ki bu da göremediğin şeyler arasında.Ve sen Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunun da yüzünü göremeyeceksin Chris.
Y2J Moderatör
-Christian sen çok film izlemişsin anlaşılan,beni yeneceksin,kemeri alıcaksın,evet biliyorum ki yaparsın sen,evet yaparsın dostum sanada hak vermek lazım AWF'de başarı yakalamak istiyorsun ama buna izin vermeyeceğim,senin o lanet olası kıçını tekmeleyeceğim,Christian !
Senin gibi eziklerin kıçını tekmelemek için kimsenin film izlemesine gerek yok Chris.''Losers'' filminde başrolü oynuyorsun, kendin yazıp kendin yönetiyorsun.Bu da yetmezmiş gibi sayılarla ve kodlarla kafayı bozmuşsun Chris.Kodları kırmakla mı uğraşıyorsun? Önce bazı şeylerden kurtulmaya bakmalısın mesela şu budalalıklarından kurtulmalısın ve kendini kandırmayı da bırakmalısın. Ayrıca buradaki peeplerin de saçmalıklarından kurtulmaya ihtiyacı var Chris. En önemlisi de şu sefilliğinden de kurtulmalısın. Acınacak durumdasın Chris şu haline bak elde edemeyeceğin şeyleri gerçeklerin olarak kabul etmişsin ama yaşadığın sahte hayat için bu gerçekler sana fazla.
Y2J Moderatör