| Jeff Hardy geleceği hakkında konuşuyor. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Extreme Enigma RKO
Mesaj Sayısı : 214 Kayıt tarihi : 17/11/10 Yaş : 31 Nerden : İstanbul
| Konu: Jeff Hardy geleceği hakkında konuşuyor. Perş. 25 Kas. 2010, 00:15 | |
| Pyrolar patlıyor ve SmackDown gecesi müthiş bir hızla başlıyor.Bir anda Jeff Hardy'nin Another müziği duyuluyor ve rampada gözüküyor.Bu müziği ilk kez kullanıyor. Ringe giriyor ve tauntunu yapıyor. Bir mikrofon alır ve konuşmasına başlar. Welcome AWF Universe! Buraya geleceğim hakkında düşüncelerimi paylaşmak için geldim.Biliyorsunuz ki Wade ile takım oldum.Biliyorum Wade'den hoşlanmıyorsunuz ama onun sahici ve gerçek biri olduğu için takım olmayı kabul ettim ve Nexus'u kurduk.Birlikte iyi işler yapacağımıza inanıyorum.Hedefimiz Tag Team title'dır.Wade ile bunu rahatlıkla yapacağımızı düşünüyoruz ve yapacağız.Kendi ana hedefimi gelince sadece tek bir isteğim var. World Heavyweight Champion!! Bunu alacağıma inanıyorum.İstanbul turundan şampiyonunuz olarak döneceğim ve kemeri uzun zaman bırakmayacağım.! | |
|
| |
The Game Codebreaker
| |
| |
Extreme Enigma RKO
| Konu: Geri: Jeff Hardy geleceği hakkında konuşuyor. Perş. 25 Kas. 2010, 19:59 | |
| The Game! Öncelikle benim ringime hoşgeldin ama yanlış sözler sarfediyorsun farkıındasındır.İstanbul benim şovum olacak.Bunu kabullen Game. Senin oyununu Undertaker'ın ışık oyunlarında olduğu gibi ben bitireceğim.AWF'nin yükselen yıldızı Jeff Hardy başarılarına devam edecek.Ya iyi ya da kötü bir şekilde.Buna kendini alıştırsan iyi olur! | |
|
| |
savasciasi Spear
Mesaj Sayısı : 667 Kayıt tarihi : 17/11/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Jeff Hardy geleceği hakkında konuşuyor. Perş. 25 Kas. 2010, 20:02 | |
| Rey ringe doğru ilerler ve -Dostum Istanbul hanginizin showu olacak bilemem ama ortada bir gerçek var sizler AWF'ye lazım değilsiniz aranızdaki problemleri hemen çözün bu insanlar buraya para verip geliyor ve dostum biliyormusunuz bilet fiyatları o kadar ucuz değil ! | |
|
| |
Extreme Enigma RKO
| Konu: Geri: Jeff Hardy geleceği hakkında konuşuyor. Perş. 25 Kas. 2010, 20:19 | |
| RPG Out: Rey sen ECW'desin.WHC ile alakan yok.Bulaşma şimdi.Belli ki Triple ile feud ouşturacağız.
Bakın kimler gelmiş. Litlle boy. Rey sana diyorum. Benim ringimden benim brandimden hemen defol! ECW'de ki çöplüğüne geri dön. Sana uyarım bu! | |
|
| |
savasciasi Spear
Mesaj Sayısı : 667 Kayıt tarihi : 17/11/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Jeff Hardy geleceği hakkında konuşuyor. Perş. 25 Kas. 2010, 20:23 | |
| Rey onaylar ve sürünün der gider.Out:pardon. | |
|
| |
Y2J Moderatör
Mesaj Sayısı : 436 Kayıt tarihi : 16/11/10 Yaş : 29 Nerden : Manhasset,Manisa
| Konu: Geri: Jeff Hardy geleceği hakkında konuşuyor. Cuma 26 Kas. 2010, 16:50 | |
| | |
|
| |
Extreme Enigma RKO
| Konu: Geri: Jeff Hardy geleceği hakkında konuşuyor. Cuma 26 Kas. 2010, 21:07 | |
| Jericho, anladığım kadarıyla boş konuşuyorsun. Benimle sorunun yok ama kemer benim sorunumdur diyorsun.Şunu anlasan iyi olur dostum.Kemerle sorunun varsa benimle de sorunun var demektir.Bu kemeri her zaman söylediğim gibi ben hakediyorum.Hakedenlerin kazanmadığı bir evrende yaşıyoruz ama bu seferki döngüyükıracağım.Bu kemer benim olacak ve sen izlemene devam edeceksin. | |
|
| |
Y2J Moderatör
| Konu: Geri: Jeff Hardy geleceği hakkında konuşuyor. Cuma 26 Kas. 2010, 22:09 | |
| -Jeff,ben bu şovun en iyisiyim sanada hak veriyorum beni kıskanman doğal beni tüm AWF alemi kıskanıyor,Jeff. | |
|
| |
Extreme Enigma RKO
| Konu: Geri: Jeff Hardy geleceği hakkında konuşuyor. Cuma 26 Kas. 2010, 22:23 | |
| Bu şovun en iyisi olduğunu iddaa ediyorsun he Jericho. O zaman gel seninle bir anlaşma yapalım.Haftaya SD şovunda Jeff Hardy vs Jericho No DQ Match. Ne dersin? der ve mikrofonu yere atıp face to face yapar. | |
|
| |
The Game Codebreaker
| Konu: Geri: Jeff Hardy geleceği hakkında konuşuyor. Cuma 26 Kas. 2010, 23:23 | |
| Aralarına the Game girer.Jericho'ya dönerek :
-Hey hey sert adamlar.Yavaş olun biraz.Jericho AWF seni kıskanmıyor senden iğreniyorlar ! Senin burada parazit gibi konuşmanı izlemeye gelmediler ! (Seyirciler coşar) Senin gibi parazite iki çift sözüm var ; SUCK IT ! der.Seyirciler coşar. | |
|
| |
Extreme Enigma RKO
| Konu: Geri: Jeff Hardy geleceği hakkında konuşuyor. Cuma 26 Kas. 2010, 23:26 | |
| Triple H bu sözüne katılıyorum. Jericho maç teklifim hakkında ne diyorsun. Out: Yoksa vuracağım. | |
|
| |
The Game Codebreaker
| |
| |
Extreme Enigma RKO
| Konu: Geri: Jeff Hardy geleceği hakkında konuşuyor. Cuma 26 Kas. 2010, 23:31 | |
| Jeff Triple H'ye elindekine mi güveniyorsun der. | |
|
| |
Stretch 619
| Konu: Geri: Jeff Hardy geleceği hakkında konuşuyor. Cuma 26 Kas. 2010, 23:57 | |
| Her yer kararır ‼
AÇıldığında ise Im çalar ve rigne koşarak girer.
Ardından Jeff e el uzatır ve tutar bir Clothsline ardından HHH ye Bir Styles Clash...
Im eşliğinde gider...
RP Out : Heel turn demeyelim yeni girdim returns gibi sayılsın... | |
|
| |
Extreme Enigma RKO
| Konu: Geri: Jeff Hardy geleceği hakkında konuşuyor. C.tesi 27 Kas. 2010, 00:27 | |
| Jeff Hardy toparlanır Jericho'ya bir ToF çeker ve Triple H'ye bakarak ringten ayrılır. | |
|
| |
The Game Codebreaker
| |
| |
Y2J Moderatör
| Konu: Geri: Jeff Hardy geleceği hakkında konuşuyor. C.tesi 27 Kas. 2010, 16:07 | |
| Jericho ağır ağır yerden kalkıyor ve Jeff teklifini kabul ediyorum diye bağırıyor,ardından Jericho WHC kemeriyle ringden ayrılır. | |
|
| |
The Game Codebreaker
| Konu: Geri: Jeff Hardy geleceği hakkında konuşuyor. C.tesi 27 Kas. 2010, 16:27 | |
| | |
|
| |
| Jeff Hardy geleceği hakkında konuşuyor. | |
|