The Evolution Codebreaker
| |
| Konu: Geri: ECW 5.Bölüm [İlk maç yayınlandı] Cuma 17 Ara. 2010, 20:59 | |
| Ara...
AWF ile küçük bir tanıtım oynuyor. Ardından geçen maçtan önemli görüntüler gösteriliyor.
Justin Roberts : Şimdi gecenin ikinci maçına geçmek istiyorum. ECW Hardcore Championship Match! I Came To Play duyuluyor ve Miz geliyor tam ringe doğru yürürken etraf kırmızılaşıyor ve kırmızı pyrolar patlıyor. Fakat The Fire Burns duyuluyor ve JoMo ile Punk koşarak Kane'e saldırmaya başlıyorlar. Ellerinde sopa olan S.E.S takımı Kane'i iyice bir pataklıyorlar. Hemen olay yerine koşan sağlık görevlileri Kane'i sedye ile alıp götürüyorlar. Miz ringe gelip konuşmaya başlıyor.
- Kane'in halini gördünüz. Zaten çok dayanıksız bir soytarı. S.E.S onu bu hale getirmeseydi ben getirecektim zaten. Birden titantronlarda bir adam gözüküyor ve konuşmaya başlıyor. - Ben AWF Başhekimi Jason Cannother. Kane'in durumu kötü ve şimdi maça çıkamayacak bu yüzden maç ertelenmiştir. Miz : Pehh. Bu adamı kim güreşçi yapmışki. Ve Miz ringi terkeder.
Justin Roberts : ECW Championship Match! Sheamus vs Big Show! Bu anonsun üzerine Sheamus gözükür ve ringe yavaş yavaş gelir.
Ve Crank It Up duyulur. Seyirciler coşarlar. Big Show çok hareketli bir şekilde rampada gözükür ve seyircilerle selamlaşır. Big Show ringe girince maç başlar.
!DIN DIN DIN! Sheamus tokalaşmak için Show'a elini uzatıyor ancak Big Show bir anda elini kapıp Sheamus'u Irish Whip'e yolluyor. Seyirciler Big Show'u yuhalamaya başlıyor. Irish Whip'ten geri dönen Sheamus Big Boot'u yiyor. Big Show köşeye çıkıyor ve Sheamus'un üstüne atlıyor. Ağır hasar gören Sheamus acılar içinde kıvranıyor. Jerry Lawler : 200 kiloluk bir dev Sheamus'un üstüne düştü. Aman Tanrım! Big Show bir ayı gibi bağırarak taunt yapıyor bu sırada Sheamus kalkıyor. Bir anda Sheamus Big Show'un ayağından kapıyor ve Angle Lock bağlıyor. Big Show ne kadar kötü bir durumda olsada pes etmiyor ve Angle Lock'tan kurtuluyor. Big Show ayağa kalkınca Sheamus Crucifix Powerbomb deniyor ancak Big Show'u kaldıramıyor. Big Show birden Sheamus'u alıp Powerbomb çakıyor. Tuş denemesine giden Big Show başarılı olamıyor ve Sheamus ring dışına çıkıyor. Ringin içinde Big Show taunt yapıyor ringin dışında ise Sheamus dinleniyor. İyice gücünü toplayan Sheamus ringe giriyor ve Big Show'a Bicycle Kick'i çakıyor. Bunun üzerine affallayan Big Show bir yumruk savuruyor ancak Sheamus eğiliyor ve yumruk boşa kaçıyor. Sheamus bir High Kick vurarak üstünlüğü tamamen kendi üzerine geçiriyor. Tuş deneyen Sheamus başarılı olamıyor. Big Show tuşu öyle bir bozuyorki Sheamus ringin diğer tarafına uçuyor. Hemen kalkan Big Show KO Punch tauntuna başlıyor. Sheamus kalkınca KO Punch'ı patlatan Big Show tuşa gidiyor. ve kazanan Big Show oluyor. Justin Roberts : Still ECW Champion Big Show! | |
|
| Konu: Geri: ECW 5.Bölüm [İlk maç yayınlandı] Cuma 17 Ara. 2010, 21:57 | |
| Kalan maçlar yarına! Kilit! | |
|