Konu: AJ Styles Ringe Geliyor Salı 16 Kas. 2010, 21:43
I Am çalar ve AJ Styles ringe doğru gelir.
Tauntunu yapar.
Eline bir mikrofon alır ve konuşmasına başlar:
İşte burdayım.Herkesin merakla beklediği güreşçi burda.Burada fırtınalar estireceğim.RAW'dakiler benim yanımda bir hiçtir.(Seyirciler Styles'i yuhalar) Bir dakika..Siz nasıl buraların en iyisini yuhalayabiliyorsunuz.Siz hepiniz beyinsizsiniz.Benim başarılarımı görünce beni yuhalamaktan vazgeçeceksiniz.RAW'daki bütün kemerleri alacağım anı bekliyorum... der ve bir müzik duyulur..
| Straight Edge Warrior | Go To Sleep
Mesaj Sayısı : 487 Kayıt tarihi : 16/11/10 Yaş : 32 Nerden : Death Valley TX.
Bu da neydi şimdi?? Biri beni korkutmaya mı çalışıyor? Bunu yapan kişiyi tahmin edebiliyorum. Şimdi sen eğer korkak değilsen bu ringe gelirsin ve seninle yüzleşiriz.
| Straight Edge Warrior | Go To Sleep
Mesaj Sayısı : 487 Kayıt tarihi : 16/11/10 Yaş : 32 Nerden : Death Valley TX.
Ain't No Make Believe çalar ve JoMo girişte gözükür o müthiş şovunu yapar var ringe doğru yürür bir an duraksar var gözlüğünü çıkartıp seyircilerin arasındaki çocuğa verir ve ringe girer bir mikrofon isteyip bekler.
Nereye kaçtın Kane? İşte bu senin korkak olduğunun bir göstergesi.Benden korktuğun için beni korkutarak kaçmaya çalışıyorsun.Kane şimdi hemen buraya gel !!!
Game Hunter Codebreaker
Mesaj Sayısı : 129 Kayıt tarihi : 16/11/10 Yaş : 29 Nerden : İzmir
Işıklar açılır ve The Fire Burns duyulur. Undertaker yoktur! CM Punk'ın titantronu oynamaya başlar.
Ve Punk gelir.
- Burada gelmiş WWE kemerinden bahsediyorsunuz. Ancak siz o kemerin ilk harfini bile ağzınıza almayı haketmiyorsunuz. En kısa zamanda o kemeri alacağım ve siz bu sırada bir köşede sızmış olacaksınız. - Bu arada Undertaker ve Kane sizden korkmuyorum! Siz ancak buradaki bebekleri korkutan soytarı olabilirsiniz WWE Champion asla. Bu kemeri bir temiz yaşayan hakediyor.