John Morrison CM Punk'ı ve The Rock'ı Ringe Çağırıyor...
3 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 583 Kayıt tarihi : 16/11/10 Yaş : 29 Nerden : Manisa
Konu: John Morrison CM Punk'ı ve The Rock'ı Ringe Çağırıyor... Ptsi 20 Ara. 2010, 23:28
Ain't No Make Believe çalıyor ve JoMo girişte gözüküyor Entrance Taunt'unu yapıp ringe doğru ilerliyor.
Ringe giriyor bir mikrofon alıp biraz bekliyor ardından konuşmaya başlıyor CM Punk seni hemen ringde görmek istiyorum konuşacaklarımız var ve Rock dostum seninde burada olmandan memnun olurum çünkü bu konuşacaklarımız S.E.S'i ilgilendiriyor.Seyirciler bir anda coşar.
(Punk ile Rock gelmeden kimse gelmesin lütfen.)
savasciasi Spear
Mesaj Sayısı : 667 Kayıt tarihi : 17/11/10 Yaş : 27 Nerden : Ankara
Konu: Geri: John Morrison CM Punk'ı ve The Rock'ı Ringe Çağırıyor... Ptsi 20 Ara. 2010, 23:30
Rpg Out:Kardeş S.e.S. lütfen bozulmasın AWFear'dan sonra bozun siz maça karışırsınız Pg icabı.
Hunter Hearst Helmsley Süper Moderatör
Konu: Geri: John Morrison CM Punk'ı ve The Rock'ı Ringe Çağırıyor... Ptsi 20 Ara. 2010, 23:33
Out: Daha belli değil bozulup bozulmayacağı.
The Ultimate Opportunist RKO
Mesaj Sayısı : 206 Kayıt tarihi : 16/11/10 Nerden : İstanbul/Fatih
Konu: Geri: John Morrison CM Punk'ı ve The Rock'ı Ringe Çağırıyor... Salı 21 Ara. 2010, 18:32
If You Smell,What The Rock,Is Cooking duyuluyor ve bir anda Rock girişte gözüküyor.Üstünde sivil bir kıyafet var.Ringe giriyor.Elinde de mikrofon var.
-Evet dostum ? Bu kadar önemli ne oldu ? diyor.
Hunter Hearst Helmsley Süper Moderatör
Konu: Geri: John Morrison CM Punk'ı ve The Rock'ı Ringe Çağırıyor... Salı 21 Ara. 2010, 18:42
CM Punk gelsin söyleyeceğim dostum.
John Morrison CM Punk'ı ve The Rock'ı Ringe Çağırıyor...