AWF'in ilk World Tour'u İstanbul hakkında yazacağım.
Maçlar :
ECW Championship
AWF Championship
WHC Championship
ECW : Bu kemer maçı beni çok şaşırttı. Mysterio şansının yardımıyla ve ring çevikliği ile ilk maçı aldı ve Contender oldu. Ardından diğer Contender'ı belirlemek için sıra sonraki maça geldi ve bu maçı ise Mysterio'nun tam tersine oldukça yavaş olan Big Show kazandı. Ben buna şaşırdım. Çünkü Cena ve benim gibi çok daha üst sütunda yer alan güreşçiler vardı. (Burada övünür. ) Ardından gelelim kemer maçına Rey'in iyi gittiği bir anda Big Show kudretli elleri ile Rey'e Chokeslam'ı vurdu ve kemerin sahibi oldu. Tebrikler.
AWF : İlk maç Taker vs Austin'di. Bu maç çok keyifli geçti. İki rakipte birbirlerine çok iyi kafa tuttular. Steve başlarda çok saldırgandı ama Undertaker kendini korumasını bildi ve Steve yorulduğu anda onun işini bitirerek maçı aldı. İkinci maçta ise 2 deneyimli güreşçinin arasında bir tane çaylak vardı. Bu çaylak Justin Gabriel. Maçta hiç varlık gösteremedi. Punk'ta pek bir şey yapamadı ve maçı Randy alıp Taker'ın rakibi oldu. AWF Title maçı nefesleri kesti ! Taker üstün taraf olarak başladı ve Randy'i köşeden köşeye fırlattı ama Randy ani bir dönüş yaptı ve maçın üstünlüğünü ele geçirdi. Sonrasında ise Undertaker T. P. vurdu ve Randy'e R.I.P dedi. Kemerin sahibi oldu. Tebrikler Taker.
WHC :İlk maç Jeff, Paul, Ziggler ve Edge'in arasında geçti. Ben bu maçı Jeff'in veya Paul'un alacağını düşünüyordum ama çok ilginç bir olay oldu ve maçı Dolph aldı. İkinci maçı ise ''Kibirli, herkesi kendinden üstün gören, Jericho kazandı. Şampiyonluk maçınını da o aldı. Ve yeni WHC oldu. Tebrik ediyorum Jericho ama şunu bil karşıma çıkarsan kafanı koparırım.